Esra Erol’da 15 yaşında ölen ablasının mektubuna ulaştı: 33 yıl sonra kavuştuğu ailesine tepki gösterdi


ATV’de yayınlanan Esra Erol’da bu hafta yaşananlar Türkiye’nin bir anda gündemine oturdu.

ANNE VE BABASININ BULUNMASI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Esra Erol’da programına bu hafta katılan Seda Kurt isimli bir öğretmen, biyolojik anne ve babasını bulmak için ünlü sunucudan ve ekibinden yardım istedi.

Geçtiğimiz gün ise Seda Kurt, canlı yayında annesiyle karşılaştı. Ancak annesinin canlı yayına çıkmak istememesi Kurt’u derinden yaraladı.

Seda Kurt, bir ablasının olduğunu ancak ablasının 15 yaşındayken camdan atlayarak intihar ettiğini öğrendi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

“ABLAM YERİNE SEN ÖLSEYDİN”

15 yaşında vefat eden bir ablası olduğunu duyan Seda, gözyaşlarına hakim olamadı. Seda annesine “Keşke ablam yerine sen ölseydin. Çocuğa neden sahip çıkamadın? Keşke şu an ablam burada olsaydı. Mutlu musun hayatında peki?” dedi.

Önce annesiyle yüzleşti, ardından da babasıyla yüzleşti.

Baba Osman, “Seda’yı verdiklerinden haberim yoktu. Senelerce Seda’nın annesinin yanında olduğunu sandım. Ölmeden seni gördüm ya o bana yetti. Hep seni aramıştım. Ölen kız kardeşin, bir sene benim yanımda kaldı sonra annemin yanına gönderdim. Okula falan gönderiyordum. Annesi almış götürmüş. O dönem psikolojisi bozulmuş. Ben sizi bulamadım” diye konuştu.

Ablasının mezarının son halini gören Kurt, sinirlendi. Hafta sonu ise mezarı ziyaret etti.

Bugün ise canlı yayında ablasının Kurt’a bıraktığı son mektup okundu. Esra Erol’un okuduğu o mektup izleyicileri duygulandırdı.

Mektupta, “Yine o gece aniden gözlerim doldu. Çünkü hiç görmediğim kardeşim aklıma geldi. Benim gözümden yaşlar döküldüğü gibi inşallah onun da o gözlerinden yaşlar dökülmez. Bir gün onu bulacağıma inanıyorum. Duyduğuma göre zengin bir ailede yaşıyormuş. Ama ben buna inanmıyorum. Onu öyle özledim ki gözümde tütüyor. Allah’a dua etmekten onun mutlu olmasını istemekten başka elimden bir şey gelmiyor” notu canlı yayında okundu.

Seda Kurt gözyaşlarına hakim olamayarak, “Ben buraya gelirken bir ablam olduğunu bilmiyordum. Bir gün seni bulacağım demiş, gerçekten bir gün buluştuk. Demek ki ruhlar birbirini duyabiliyormuş” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x